Chinese Praktijk Diemen
De Praktijk
Adres
Openingstijden
Tarieven

Tui Na
Wanneer acupunctuur of Qi Gong
Acupunctuur

Qi Gong
Tegen roken
Afslanken Huidige menu

Resultaten
Wonderbaarlijke Qi Gong voor afslanken

Eenvoudig * Gezond * Goedkoop * Geen medicijnen

Op dit moment kennen we over de gehele wereld vele methodes om af te slanken. Met behulp van medicijnen, allerlei drankjes, speciale diëten, vibrerende apparaten, operaties, vetafzuiging, maagverkleining, ballonimplantaties en zelfs beugels welke het eten onmogelijk maken. Niet voor niets geven de Weight Watchers in talloze landen hun cursussen. Sommige methodes helpen een beetje, maar nadat men stopt, wordt men snel weer dikker. Na alles te hebben geprobeerd, hebben veel mensen geen hoop meer.

Echter, op dit moment is er een juiste manier die echt helpt met af te slanken!

De beste manier ter wereld heet Qi Gong.
Qi Gong voor afslanken maakt geen gebruik van bovenstaande methodes. U kunt gewoon blijven eten wat U nodig heeft, niet wat U wilt. Het is een natuurlijke en gezonde manier om af te slanken en werkt bijzonder snel en succesvol. Wanneer het gewenste gewicht is bereikt, stopt U met de Qi Gong oefening en eet normaal. 80% van de mensen behoudt het gewenste gewicht. Wie na een bepaalde periode toch iets aankomt, past de Qi Gong oefening toe en bereikt in een week weer het gewenste gewicht. Ook zult U merken meer energie te hebben en dat rimpels in het gezicht verminderen.
Qi Gong maakt jonger!
Vele cursisten slapen beter en mensen met hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte melden regelmatig een spectaculaire verbetering. Mensen met hartklachten en suikerziekte voelen zich opvallend beter. Ook rug- en knieklachten verdwijnen vrijwel altijd.
Mevr. Yang Ping heeft inmiddels vele duizenden mensen lessen Qi Gong voor afslanken gegeven en met veel succes.
De cursisten komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland, Spanje, Amerika, Canada en zelfs uit Nieuw Zeeland.

Behandelingsmethode
In de Chinese Praktijk Diemen krijgt U een training Qi Gong voor afslanken en een behandeling van ongeveer anderhalf uur. We leren U drie verschillende ademhalingsoefeningen. Eén tegen honger, één om de lichaamsvetten te verbranden en één voor de opbouw van energie. Eerst krijgt U instructie, dan doen we samen met U de oefeningen tot u alles precies weet. U krijgt ook een instructieboekje mee naar huis.
Thuis doet U de oefeningen drie keer per dag, zittend op een stoel.
Als U dit iedere dag serieus doet, kunt U 3 tot 9 kilo per week verliezen.
Wij garanderen succes. De afgelopen 15 jaar hebben duizenden mensen deze afslank Qi Gong gedaan en bij volharding hadden ze allemaal succes.

Wat heeft U nodig?
Een éénmalig consult van 1.5 uur.
En een beetje doorzettingsvermogen.
De kosten zijn eenmalig € 175,-- (inc. BTW )
Behandeling alleen mogelijk op afspraak.