Chinese Praktijk Diemen
De Praktijk
Adres
Openingstijden
Tarieven

Tui Na
Wanneer acupunctuur of Qi Gong
Acupunctuur

Qi Gong
Tegen roken Huidige menu
Afslanken

Resultaten
Qi Gong tegen Roken

De Wereldgezondheidsorganisatie benadrukt steeds dat roken slecht is voor de gezondheid. Het beïnvloedt de levensduur en algemene gezondheid in zeer ernstige mate. In Nederland heeft 10% van de bevolking last van huidaandoeningen. Huidproblemen komen voort uit gevoelige luchtwegen en zwakke longen. Wanneer men rookt, zal de kwaliteit van de longen sterk worden aangetast. Dit heeft direct zijn uitwerking op de conditie van de huid.
Wat is echter zo moeilijk aan stoppen met roken?
Zoals men weet, is stoppen met roken niet zo eenvoudig. Er zijn veel hulpmiddelen op de markt die vaak niet het gewenste resultaat hebben. Een roker die stopt, krijgt lichamelijke problemen vanwege een tekort aan nicotine en wordt hierdoor ziek. Tevens veroorzaakt de discipline om te stoppen vaak emotionele klachten.
De methode die mevr. Yang Ping gebruikt, laat U stoppen met roken en voorkomt bovengenoemde bijwerkingen.
Qi Gong is vooral geschikt om van de verslaving af te komen en versterkt de wilskracht om te stoppen en voorkomt de mentale bijwerkingen die je anders krijgt door nicotinegebrek.
Ooracupunctuur dient om de lichamelijke behoefte aan het roken te doen afnemen. Ook hier zijn geen neveneffecten.
De Chinese aanpak van stoppen met roken met alleen naaldacupunctuur kan ook. Hiervoor is een eenmalig consult nodig. Meer dan 1000 mensen zijn U voor geweest en zij sturen vele familieleden en kennissen naar onze praktijk. De verbazingwekkende resultaten hebben ervoor gezorgd dat zij niet meer roken en er gezonder uitzien.

De Methode
Mevrouw Yang Ping plaatst enkele magneetzaden in een oor. Ze worden op de oorschelp aangebracht op belangrijke acupunctuurpunten. Ze dienen om de lichamelijke behoefte aan roken te doen afnemen. Tevens leert zij U de Qi Gong oefening. Wanneer U behoefte voelt om te roken, drukt U op de zaadjes in het oor en op een speciale plek van uw arm en vervolgens voert U de Qi Gong oefening uit.
Daarna ervaart U geen zin meer om te roken en U vindt de sigaret bitter en vies. Op deze wijze kan iedereen stoppen met roken.

De behandeling duurt één uur en kost € 120,--
Als de behandeling na een week niet het gewenste effect heeft, verlengen we de behandeling nog één keer zonder verdere kosten.